Helou evribadi. o(^_^)O

Hawkins Familyn 2. osa on saapunut! Ja etuajassa. ;D Olin suunnitellut tämän toteuttamisen viikonlopulle, mutta sain inspistä antamistanne kommenttia. Paljon kiitoksia ja isot rutistukset kommenttia lähettäneille! Pyydän anteeksi, jos tarina on hieman töksähtelevää... ><' Mutta nyt, aloittakaamme pienellä kiertoajelulla Hawkinsien matalassa majassa...

029.jpg

Tässä talo -yllätys yllätys- ulkoa! Pieni ja vaatimaton. Itse pidän noista kukkaistutuksista, sillä ne ovat söpö pieni yksityiskohta. :)

030.jpg

Ja tässä on kaikki loput huoneet pienenpieneksi tiivistettynä. Toivottavasti saatte niistä selvää. Ja huoneethan on toteuttu h y v i n pienellä budjetilla, joten ne eivät ole mitään mestariluomuksia. ^ ^'

031.jpg

Mennäänpäs nyt itse tarinaan. Supersöpöksi neitokaiseksi muuntautunut Vilja oli myös loistava kokki, aivan ammatiltaankin. Virallisesti hänet mielletään töissä Pääkokiksi. Ja siitähän tienaa ihan mukavasti, joten ei ainakaan ulosottomiehen tuloa tarvitse pelätä. ;) Eniten maailmassa Vilja tahtoo tulla Talousneroksi ja hänen luonteensa on 6-5-8-3-3.

032.jpg

Aaw. Älkää olko niin söpöjä, senkin pienet höpönassut. ;D Viljan keittiömestarinsalaatti taisi maistua kummallekkin, ilmeistä päätellen.

033.jpg

Ja vielä lisää söpöily-extrakuvia.♥ Älkää syökö minua, he vain ovat niin ihania yhdessä! Vilja voi vain aavistaa mitä Kennyn mielessä liikkuu ja mitä seuraavaksi voisi tapahtua...

034.jpg

Aaargh! Yllätyskosinta! Mitähän käy, onko Viljan vastaus myöntävä vai kielteinen? Sen saatte selville, kun jatkatte lukemista.

035.jpg

"Aaaaa! Kyllä, kyllä!" kuului Viljan suusta hetkestä. Mitäpä muuta korviaan myöten rakastuneelta nuorelta naiselta voisi vastaukseksi odottaa? Ja Kennyn ajoitus taisi olla täydellinen.

036.jpg

Krhm. Kennethimme taitaa olla aivan tossun alla, kun joutuu heti ensi töikseen kosinnan jälkeen vessanpyttyä kuuraamaan.

037.jpg

Nuori pari nukkuukin niin suloisen rauhallisesti. Meneekö tämä jo liian imeläksi..? ;3

038.jpg

Vilja vietti ensimmäistä vapaapäiväänsä logiikkapisteitä keräten. Onko yksin pelaaminen todella noin haasteellista? Ainakin Viljan ilmeestä voisi niin päätellä.

039.jpg

Yattaa. Lisää rahaa luvassa, sillä Kennenth sai ylennyksen. Olisikos hän ollut komentaja tätä nykyä..?

040.jpg

Mitäs tämä nyt on? Vilja on alkanut kärsimään aamupahoinvoinnista. Vieläkään ei tosin aivan läheistä suhdetta vessanpönttöön ole luotu. Onko tämä ruokamyrkytys vai alkaako nuoren parin öiset puuhastelut tuottaa tulosta?

042.jpg

Ja taas Kenny kuuraamassa pyttyä Viljan käsittelyn jälkeen.

043.jpg

Viimeinkin! Viljan maha on kasvanut jo melkoisiin mittoihin ja pääsikin viimein "hyvin" ansatuille äitiysvapaille. (=Vilja ei käynyt kertaakaan töissä...) Mutta mutta, nyt tuli kiire, nimittäin...

044.jpg

...naimisiin! Pitäähän nyt mahdollisille perijälle saada Hawkinsin jalo sukunimi. ;)

046.jpg

Viimein Kennethille alkoi valjeta, että Vilja tosiaankin oli raskaana ja hänestä oli tulossa isä. "Onkohan se poika... vai tyttö?" Sitä saat Kennyseni miettiä vielä muutaman kuukauden... ;)

047.jpg

Avio-onni kukoistaa vielä ainakin häistä seuraavana iltana. ♥

048.jpg

"Malja meille ja tulevalle vauvalle!", Kenneth julisti. "Mutta rakkaani, eihän minun pitäisi juoda alkoholia, varsinkaan nyt kun olen raskaana.", Vilja pelotteli.

049.jpg

Hiiop! Vatsalihaksien treenaus tuotti tuskaa heiveröiselle Kennethille. Kenny jatkoi kuitenkin päättäväisesti, sillä vauvan tullessa rahaa oli oltava.

050.jpg

Vilja otti rennosti raskausaikansa ja maalaili taulua aviomiehestään. Ja hillui koko ajan alusvaatteisillaan...

051.jpg

Kotiorja-Kennethin päivä, osa nakki-ja-muusi.

054.jpg

Oh my God! Hawkinseilla kävi murtovaras! Ja sei vei heidän uunituoreen jonkun-en-muista-minkä-liikunta-laitteensa. Olin pöhkö, enkä tajunnut ottaa kuvaa ryöstöstä. -.-'

053.jpg

Samalla Hawkinsien esikoinen päätti muistuttaa itsestään potkaisemalla ja kovaa. :)

056.jpg

Viljan maalaama taulu alkaa olla jo loppusuoralla raskauden loppupäivinä.

057.jpg

Nuoripari änkeytyneenä yhdessä vessaan. Sopuisasti näyttää kuitenkin asioiminen sujuvan.

058.jpg

Yhtäkkiä ja aivan varoittamatta sisään tullut naapuri Jaakkima kutsuttiin myös illallispöytään. "Hei ootko sä ikinä käyny teatterissa?"

059.jpg

Ja sitten se tapahtui! Viljan synnyts oli käynnistynyt. "AAAAARGHIAAAA! Miksei äiti ikinä varoittanut näistä tuskista"

060.jpg

Kaikki sujui kuitenkin hyvin ja Vilja synnytti terveen esikoispojan, joka sai nimekseen Daniel.

061.jpg

Tässä vielä lähikuva pikku söpöläisestä. Isänsä iho ja hiustenväri ja äitinsä silmät. Varsin suloinen tapaus. ;>

062.jpg

Äiti peittelemässä pientä lastaan untenmaille. Awwie. ^w^

063.jpg

Heti samana iltana ja aivan häpeilemättä Kenneth ehdotti jotain lasten korville sopimatonta. Vilja ei ilmeisesti pitänyt ajatuksesta toisesta raskaudesta aivan heti. Ainakin ilmeestä päätellen.

064.jpg

Taisihan se Vilja viimein lämmetä ajatukselle toisesta lapsesta. ;)

065.jpg

Dan oli oikea unelmavauva, ensimmäinen vaipanvaihtokin näytti sujuvan kuin tanssi.

066.jpg

Poika piti erityisen paljon syömisestä...

066.jpg

...ja nukkumisesta. Kuin enkelivauva.

068.jpg

Loppukevennykseksi vielä Vilja kastelemassa kukkia.

Onnistuuko taas vauvan hankkiminen ensimmäisellä yrityksellä? Ja millainen hurmuri Danielista kasvaa? Sen saatte selville Hawkins Familyn kolmannessa osassa.

Kommentteja olisi mukava saada. ^_^