Taas uusi osa LC Hawkins Familya on saapunut keskuuteemme. Nyt minun on (suureksi surukseni) ilmoitettava, että tässä osassa liidämme ajassa paljon eteenpäin. Pääsemme jo näkemään kenestä tulee perijä ja paljon muuta asiaan kuuluvaa. Olisin tahtonut käydä lapsien nuoruuden melko yksityiskohtaisesti läpi, mutta ei. Kun ei tuo Screen Grasp tainnut olla kovin yhteistyöhaluinen silloin kuin olisi pitänyt. Toivottavasti kukaan ei kuole siihen, ettei kuvia yksinkertaisesti ole ja on pakko siirtyä ajassa nopsaan eteen päin. Lukunautintoa ~

149.jpg

Tässä on viimeiset kuvat Beatricen ja Anthonyn lapsuudesta. Betu pyydystää perhosia kesäsateessa. ♥ (Tiedän, grafiikat ovat hyvin mössöjä. Näytönohjaimeni tekee aina välillä tuollaista jälkeä. -_-')

150.jpg

Kaksoset pitivät shakin pelaamisesta ja ottivat välillä sen liiankin tosissaan. Syntyi tappeluita, kun hävinnyt osapuoli ei ollutkaan tyytyväinen tulokseen. :'D

- Tässä välissä lapset kasvoivat teineiksi ja lähetin koko lauman yliopistoon valmentautumaan. Valitettavasti ette näe enää vähään aikaan Danielia, koska en sattunut ottamaan hänestä kuvia yliopistolla ja yliopiston jälkeen hän muutti aivan toiseen naapurustoon, sisareni pelattavaksi. Pääsette tutustumaan hänen uuteen perheeseensä myöhemmissä "extraosissa". -
Muutamaa vuotta myöhemmin...

152.jpg

Tässä on yliopistoikäinen Beatrice. Hänestä tuli todella nätti, vaikka itse sanonkin. Näöntarkastuksessa huomattiin, että hän oli kaukonäköinen, joten hän tarvitsi silmälasit. Aluksi hän ei pitänyt silmälasi -ajatuksesta, mutta tottui kuitenkin rilleihinsä hyvin nopeasti. Tavoitteekseen Beatrice sai mammonan, kuten äitinsä. Hän pitää juhlapuvuista ja hyvää ruokaa tekevistä miehistä, kun taas häntä kammostuttaa ajatus meikkaavista miehistä. Eniten maailmassa Beatrice tahtoo tulla Taluosneroksi.

153.jpg

Ja tässä on Anthony, nuori, terve ja komea mies, valmis naisia pokaamaan. ;) Tavoitteeksi hänelle siunaantui nautinto. Hänen suurin haavensa olisi päästä Ammattimaiseksi juhlavieraaksi. Häntä viehättää blondius ja luovuus ja kammostuttaa siivousintoilijat. Jotta saisi haluamansa naisen, Anthony halusi olla tiptop kunnossa, joten hän päätti alkaa harrastaa lenkkeilyä.

151.jpg

Rankan juoksulenkin päätteeksi Anthony poikkesi yliopiston ostoskeskukseen vaateostoksille ja tyttöjä katsomaan. Häntunsi sydämessään ihastumisen polttavan tunteen heti kun näki tämän ihastuttavan neitosen. Hän näki jo sielunsa silmin yhteisen tulevaisuuden kaunottaren kanssa. Hän päätti heti mennä neidon juttusille, ettei kävelisi onnensa ohitse. Tyttö esitteli itsensä Essi Nokkalaksi. (Tiedän, tässä rikon LC:n sääntöjä, Essihän on tavallaa yliopiston townie, mutta ei voi muutakaan.) Heillä oli oikein hauskaa jutellessa niitä näitä ja lähtiessään kotia kohti, Anthony päätti tavata Essin vielä uudelleen.

154.jpg

Heti kotiin päästyään hän päätti kutsua Essin kylään. Essi saikin heti kunnon stailauksen. Hyvin hemaiseva simneitihän hänestä kuoriutui uuden tyylin mukana. Tämän jälkeen Anthony tohti kysyä häntä ensitreffeille ja saikin onnekseen myöntyvän vastauksen.

155.jpg

Sopivan tilaisuuden tullen, Anthony päätti ottaa ensimmäisen askeleen ja suudella Essiä. "Kaikki tai ei mitään. Jos Essi ei vastaa suudelmaan, onko hän todella arvoiseni?.", hän ajatteli. (Tuollainen kiva bugi tapahtui, kun Anthonylle jäi tuollainen nyrpitstynyt ilme naamalleen joksikin aikaa. XD)

156.jpg

Hetken kuluttua nuoret pääsivätkin kokeilemaan 'muhevaa muhinointia'.

158.jpg

Ja lopulta päästiinkin jo vähän toisenlaisiin hommiin. Tämä nykyajan nuoriso etenee niin nopeasti...

159.jpg

Lakanoiden laulatuksen jälkeen Anthony oli varma, että Essi olisi Se Oikea ja päätti kosia häntä...

160.jpg

...mutta saikin kauhukseen kieltävän vastauksen, sillä Essi olisi vielä valmis sitoutumaan. Anthony -parka, toipuukohan hän koskaan tästä takaiskusta? :(

161.jpg

...kyllä toipui. ;) Heti parin päivän kuluttua hän kosi uudestaan, siinä toivossa että Essi olisi muuttanut mieltään. Ja myöntävä vastaushan sieltä tuli. Pian tanssitaan häitä ~ ♥

162.jpg

Ja kuvanotto-ohjelmani takia, tämä on viimeinen kuva nuorten yliopistoajoilta. ;( He eivät kuitenkaan käyneet yliopistoa loppuun, vaan lopettivat sen kesken toisen vuoden lopulla, kun en enää jaksanut opiskella. X<

Ja taas Kennyn ja Viljan luokse. Onko vaikea arvata, kenestä tuli perijä, kun Dan eikä Beatrice löytäneet elämänkumppaneitaan yliopistolta?

163.jpg

Here we're again. Perheen kuopus, Anhtony, sai siis perijän tittelin. Anthony ja hänen kihlattunsa ottivat suuren kunnian iloisina vastaan. :)

164.jpg

...ja tässä molemmat pienen muodonmuutoksen jälkeen. Anthony päätti palata samaan tukkaan, mikä hänellä oli ennen yliopistoaikoja.

165.jpg

Ja mitäs sitä tuli tehtyä? Heti vain kolmatta sukupolvea tekemään! Onneksi Kenny ja Vilja eivät aavistaneetkaan, mihin tuhmuuksiin heidän nuorimmaisensa kykeni. XD

166.jpg

Lasten poissaollessa Kenneth ja Vilja olivat adoptoineet kaksi kissaa, aikuisen Arskan ja pentu Carolin. Heillä olisi tarkoitus teettää pentuja joskus. Ja kuvassahan on siis Arska. Miksi Kenny antaa katin syödä ihmisten ruokaa???

167.jpg

Ja pianhan niitä häitä päästiinkiin tanssimaan, kun nuoripari purjehti onnellisesti avioliiton auvoisaan satamaan.

168.jpg

Anthonymme sai kakkua naamaansa, vanhemman pariskunnan muhinoidessa taustalla,. X)

169.jpg

Hääkakkua syödessä Anthony päätti kertoa edellisen illan tapahtumista vanhemmilleen. Mitkä keskustelut!

170.jpg

Ja morsian oikein hehkeänä. ;)

171.jpg

Arskakin sai maistaa kakunmuroja lattialta. (minusta tuo näyttää ihan kakalta.) Kenneth on näemmä hemmotellut hänet piloille.

172.jpg

Anthony päätti jatkaa Aaron Liimataisen -tervehtimisperinnettä. Hän taisi ollakin kovin "virkaintoinen" perijä.

173.jpg

Tässä on Carol. Carol päättää kasvaa täysikasvuiseksi kissaneidoksi.

174.jpg

Ja oikein lutuinen hänestä tulikin. :D

175.jpg

Appiukko ja miniä tulivat töistä. Kummallahan sujui paremmin töissä?

176.jpg

"No mutta, kyllähän sinä olet pulskistunut, et kai vain ole tiineenä, senkin pikku nöpönassuseni?", Vilja puheli Carolille haliessaan tätä.

178.jpg

Kumpi jätti vessan tälläiseen kuntoon, Essi vai Carol? ;D

179.jpg

Ja hups vain, Essi huomasi paksuuntuneensas kummasti ja kävi kaivamssa raskaustestin vessan kaapista. Tulos kertoi, että Essi oli raskaana.

180.jpg

Raskaus-aikana Essi suorastaan kukoisti, kuten Vilja aikoinaan. "Eihän tämä raskaus hullumpaa ole, kun saa vapaata töistä." Essi tuumi.

181.jpg

"Kulta hei, huomaatko sä ollenkaan, että olen raskaana?" Essi kysyi illalla mieheltään. "Täh? Siis ihan oikeasti?!" Anthony kysyi epäuskoisesti.

182.jpg

Essi oli lähes yhtä hyvä kokki, kuin oli kaunis. Räiskäleet olivat hänen bravuurinsa.

183.jpg

Voi ei! Tämä ei ole mahdollista! Essi syttyi tuleen ruokaa laittaessaan! "AAAAAAAAAARGHHH! TULKAA AUTTAMAAAAAN!" hän kiljui tuskissaan.

184.jpg

Mutta onneksi urhea anoppi sattui juoksemaan paikalle ja alkoi sammutustöihin!

185.jpg

Lopulta paikalle kutsuttu palomies sai Essin sammumaan.

186.jpg

Tapahtuneen jälkeen Anthony ei päästänyt blondia vaimoaan hetkeksikään silmistään, ettei tälle tai vauvalle sattuisi mitään.

187.jpg

"Ajatella, että minusta tulee jo nyt isoäiti! Kunpa lapsi syntyisi pian. Olet sinä kyllä todella onnekas, kun sinulla on meidät vaippasirkuksen alettua." Vilja onnitteli poikaansa.

188.jpg

Raskauspäivinä Anthony tunsi vielä enemmän vetoa vaimoonsa. (Heillä on kolme salamaa. ;>) Lempi leiskui tällä kertaa olohuoneen sohvalla.

189.jpg

Kaiken tohinan ohessa laskut oli myös maksettava. Niinkuin aina ennenkin.

190.jpg

"Onneksi te kaksi olette täällä auttamassa kun lapsi alkaa kasvaa.", Essi huomautti illalispöydässä.

191.jpg

"Ohhoh. Olenpas minä paisunut." Essi ajatteli raskauden loppuviikkoina.

192.jpg

Eihän Essilla ole vielä mitään huolta, raskaana kun on. Viljan sentään tarvitsi harrastaa enemmän liikunta...

193.jpg

Ja sehän toimi. Varon sitä taulua!

Ja taas muutamaa vuotta myöhemmin...

Essi oli synnyttänyt – kaksoset! (Taas. Ja ilman juustokakkua ja koodeja. How is this possible? :o) Kaksostytöt saivat nimikseen Annie ja Ashley.

197.jpg

Pikkuprinsessojen vauva-aika ole äkkiä ohitse ja oli aika kasvaa taaperoksi. Tässä kuvassa on kaksosista vanhempi, Annie. Annie peri äitinsä hiukset ja ihonvärin ja isänsä silmät.

198.jpg

Ja viime hetket valloittavana vauvana...

199.jpg

...ennen kuin hänestä tuli suloinen taapero! Horoskoopiltaan hän on Jousimies ja luonteeltaan 1-7-8-9-4.

195.jpg

Ja tässä on Ashley, joka peri Viljan ihonvärin, isänsä hiukset ja äitinsä silmät. Kaksoset ovat siis todella erilaiset. ;3

196.jpg

Hänestäkin tuli todella suloinen. ♥

201.jpg

Ja tässä on Annie, pienen muodonmuutoksen jälkeen.

200.jpg

Ja tässä Ashley.

202.jpg

Heti oli kuitenkin aloitettava rankka opsikelu, johon sisältyi pottailu...

203.jpg

... sekä kävely. Puhumaan opeteltaisiin vasta myöhemmin.

205.jpg

206.jpg

Aamuisin molemmat harmistuivat kun eivät päässeet kehdoistaan. Välillä toinen kyllä taisi parkua sitä, kun toinen oli herättänyt sen itkullaan. Voi parkoja. x<

207.jpg

Mitä ihmettä! Ei tässä näin pitänyt käydä! Essi on TAAS raskaana. Tämä olkoon se viimeinen loppukevennyskuva. ;)

Kuinka perhe selviää prinsessojen taaperouden tuomista vaikeuksista? Ja miltä näyttää Hawkinsien uudistettu koti? Entä miten käy Essin seuraavan raskauden? Se selviää seuraavassa osassa.

Kommentit olisivat toivottuja. :3